Isabelle

Nu e' de' fredagsmyyyys

2010-02-26 @ 17:19:43

Så är det helg igen. Guuu så skönt. Den här helgen ska det sovas och sovas och sovas. Det är prio ett.
I natt blev jag ständigt väckt av en galen katt som jamade ut i mörkret.

Igårkväll bowlade vi med laget och åt pizza. För att fira att vi tagit oss igenom halva försäsongsträningen. Jag har tränat skamligt lite denna försäsong men det hindrade mej inte från att vara med och fira. Pizzan var god, sällskapet var glatt och lika kul som alltid och det enda som var mindre bra var väl bowlingen då. Mitt lag (jag, fia-lotta och camilla) kom nästsist. Tvåa bakifrån. Fast det var ganska festligt ändå.

Nu väntar jag på wenke, elin och annika som ska komma hit och planera lite denna fredagkväll. Vi får se vart det slutar...

Trevlig helg på er!

Se här vilka vackra rosor som står i fullaste prakt på mitt köksbord just nu!

                           Ett dussin röda rosor

Och dom är mina!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Två dagars resumé

2010-02-24 @ 22:03:22

Igår:
- jobbade jag.
- var jag sjukt trött hela dagen.
- klippte jag mej och färgade håret. Jag blev supernöjd och bildbevis kommer upp inom kort.
- blåste jag frisören på 40 kr. Nä, inte riktigt, men det räckte inte till hela notan..
- ramlade jag omkull i hästbacken. Benen bara försvann under mej och jag föll handlöst i marken. Hallå, sandbilen vart är du!? Skammen var starkare än smärtan i kroppen, fast det var nog bara en mobiltelefonpratande kille som såg det.
- Myste jag med typ världens finaste kille.

Idag:
- jobbade jag.
- var jag sjukt trött hela dagen.
- Betalade jag de saknade 40 kronorna till frisören.
- klarade jag mej från att ramla i hästbacken.
- var jag på kör.
- pratade jag i telefon med typ världens finaste kille.

Nu är det läggdags tror jag bestämt.

Godnatt

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Träningsvärk, måndagsångest och tjock kassörska

2010-02-22 @ 17:39:11

Vad trevligt det här känns. Ny blogg. Ni verkar positiva också, tacktack!

Måndag igen. Shit vilken måndagsångest jag hade när jag vaknade vid halv 5 i morse. Jag hade sovit alldeles för få timmar och hade haft en alldeles för fantastisk men kort helg så det var riktigt motbjudande att tvingas kliva upp ur sängen. Usch. Men det gjorde jag ändå och dagen har faktiskt inte varit så hemsk.

Helgen då.
I lördags var jag i vok nästan precis hela dagen. Jag och en vän åkte skidor i flera timmar och när vi var färdigskidade hade vi kört 1,5 mil!!! Förstå träningsvärken igår. Men det var kul och mysigt.
Sen blev det lite snöoväder så vi åkte hem.
På kvällen fick jag en massa snygga tjejer på besök. Elin, Annika, Jossan och Erika kom hit på middag/förfest. Vi åt goa' enchiladas och drack bubbel o vin och sen åt vi god kaka till efterrätt. Senare under kvällen anslöt sig Annikas syster Mia med vän och vi hade det riktigt festligt! Sen tog vi oss ner till munken där vi mötte upp wenke och sen dansades det natten lång.

I söndags, igår, var jag seeeeeeg. Träningsvärk och lite bakis är en fin kombination.. Låren kändes som stenar och ljumskarna var ömma samtidigt som huvudet inte riktigt hängde med i svängarna. men det var det bannimej värt! När tjejerna som sovit över åkt hem somnade jag på soffan. Sen fick jag besök av en vän. En nödutryckning med bensintank till ett smarto som "glömt" tanka och en ännu senare uttryckning till en kass planerare som saknade täcke till sina kompisar, hannn jag även med denna kväll.

Ja det var den helgen det.

Idag hörde jag en jätterolig historia på radion. Det var i "Christer i P3" där en av programledarna berättade en lustig händelse som en vän till honom varit med om.
Den här vännen var i en affär och skulle köpa frukt. Hon kommer fram till kassan och kassörskan börjar blippa in varorna. När kassörskan kommer till frukten stannar hon bandet för att väga den. Ni vet ju hur man väger frukt i butik. Frukten ligger på rullbandet precis framför kassörskan som skriver in nånting på monitorn. Till historier hör det att denna kassörska var av det lite tjockare slaget och hade en ordentlig mage. 
Den här vännen till radioprataren lägger märke till att denna stora mage tycks ligga lite väl nära frukten som vägs. Den tycks nästan vila på vågen, men hon vågar inget säga. Det skulle ju kunna bli väldigt jobbigt.
När hon sen vandrar hemåt kan hon ändå inte släppa tanken på det hon precis sett i butiken så när hon kommer hem kontrollväger och räknar hon. Det visar sej snart att hon betalat 37 kronor för mycket för sin frukt!! Magen la till 37 kronor alltså. Vilket affärstrick! 
Ja, den här tjejen som köpt frukt kunde inget göra. Hur går man tillbaka och förklarar en sån sak?
- ehm, din mage la till 37 kronor på min frukt..
näe, jag vet inte om det skulle funka.
Hur skulle ni göra? 


Trevlig måndagskväll på er!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Nytt var'e här

2010-02-21 @ 16:10:17

Ja eeeh, Välkomna får jag väl börja med o säga.

Det här blir nog bra. Fin design va? lite estetisk, filosofisk sådär. Jag gillar det.
Fräscht så att säga.

Nej men nu kör vi tycker jag.

Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()