Isabelle

Man kan ju inte va glad jämt..

2010-09-28 @ 20:58:31

Usch, suck va dålig jag är på att uppdatera här. Det är inte det att jag inte har tid, de' ä bar' de' att jag int' ork.

Nej usch, det känns mest som att jag skulle klaga om jag skrev här varje dag:
1. jag hatar mitt jobb.
2. jag är ständigt trött.
3. jag hatar mitt jobb.
4. två av mina närmaste vänner har lämnat mig i ett skittrökigt grått sverige för ett land fullt av hoppande kängurur och spännande djuphavsdykningar. TRE månader ska dom va borta!
5. jag hatar mitt jobb.
6. det är stökigt i lägenheten och jag orkar inte städa.
7. jag hatar mitt jobb.
8. jag är en gnällig bitch.
9. jag hatar mitt jobb.
10. jag är inte rik, men fattig.

Fast på helgerna mår jag verkligen toppen. fredag eftermiddag från klockan 4 när jag lämnar det råa kalla packeriet vilket råkar vara min arbetsplats, fram till söndagmorgon ungefär. På helgerna gör vi massa kul och mysigt och min själ blir HARMONISK. I helgen tillexempel. Fredagkväll var Elin, Annika och Wenke här. Vi köpte pizza, Jonas gömde sig för en kille han inte ville träffa, vi andra blev jättenyfikna fast sen visade det sig inte vara så spännande som vi först trott, vi åt pizza och marängswiss tills det började spruta ut ur öronen på oss, vi såg klart 'True blood' säsing 1, vi pratade och skrattade och myste och hade det så jäkla trevligt.
På lördag var jag på kör mellan 10.00 och 15.00. det var trevligt. Sen fick jag höra att Dalhem spelat 1-1 mot stuvsta och därmed säkrade kontraktet i div. 2, jag blev så lycklig att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Nästa år ska jag tillbaka till fotbollen, jag MÅSTE! jag VILL!!
Efter kören kom Jonas o hämtade mig och vi åkte till hamnen för att vinka hejdå till Elin och Annika som skulle påbörja sin Australien-Nya zeeland-Thailand tripp. Det var lite sorgligt att vinka hejdå (jag ska ju också va me jö!) och jag är extremt avis men jag önskar dom all lycka och f**n va kul dom kommer få det! Sen åkte jag och älsklingen vidare till klintemarknad där vi gick en knapp timme. Sen bar det hem till min mor och far. Vi blev bjudna på himmelskt god mat, pappa och Jonas fick datanörda av sig lite med varandra, jag fick prata loss me mamma spela piano och klappa katten. En jäkligt fin och harmonisk kväll. Sen åkte jag och Jonas hem och myste framför en film innan vi somnade i varandras armar. På söndagen städade vi och fixade här hemma, sen hämtade vi lillungen och storhandlade.
En helg helt i min stil.

Helgen dessförinnan var vi på kalas hos mormor som fyllt år. Lousie var med och lekte glatt med mina kusiner. Jag var och bowlade med Wenke, emma och Ella för att fira förstnämndas 21- årsdag. Jag, jonas och lousie var på dop för mitt kusinbarn och så plockade vi svamp. Jonas och pappa gick vilse i svampskogen... Jag o mamma som var med i skogen men hade full koll på vägen och hittade utan att gå vilse, skrattade högt och länge! Vi mobbar killarna friskt nu och lär så göra några år framöver, just därför att dom annars är väldigt duktiga på att hålla rätt kurs och inte drar sig för att skryta om det, men där fick dom så dom teg!!!!

Och sen har jag köpt en ny mobil. Min gamla mobil var helt slut i batteriet och jag jag har verkligen dragit ut på det men nu fick denna månads besparingar gå till en ny. Jag tröstköpte den efter en riktig jävla skiteftermiddag på jobbet igår. Aaaaaaahhhh!!! Jag ska bespara er den historien...
Telefonen är jag väldigt nöjd med. Jag köpte den för lagom pris, utan touch och såna där moderniteter för det har jag insett inte passar mig (har pillat på jonas iphone men det där med pekskärm är för omständigt alltså!). Man kan ringa och sms:a med den, den kan ta ganska fina kort och så kan man lyssna på radio med den om man vill. Det är lagom tycker jag.

Allt hade egentligen varit toppen om inte arbetet tryckt ner en så som det gör. Hade jag haft råd hade jag kanske sagt upp mig.. Som tur var har jag världens underbaraste pojkvän som stöttar och tröstar plus att jag varannan vecka får ha hans energispruta till dotter här hemma som piggar upp den mest arbetströtta människa.
Kärlek vänner och familj är bannimej det viktigaste här i livet.

Nu ska jag bada med älsklingen.

Puss och godnatt!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Vuxna ska inte leka på den där.

2010-09-17 @ 23:37:48

Alltså åååååhhhh, vad jag älskar fredagar. Det finns inte ord för vad jag känner varje fredageftermiddag när jag får lämna mitt trökiga jobb och åka hem med älsklingen.

Idag har verkligen varit en toppendag. Den började med en ovanligt medgörlig (för att vara klockan 6 på morgonen, morgontrötta som vi alla tre är) Louise. Vi kom iväg till dagis i tid och jobbet i tid och allt var bra. Trots att jag var äckligt trött. Arbetsdagen var oerhört lugn, de få som arbetade denna dag var på gott humör och ännu bättre blev det när vi fick gå hem lite tidigare. Hämtade på dagis och åkte hem för att ta en promenad i solskenet. Sen var vi en tur till affären innan vi gick till lekplatsen. Där lyckades Louise och jag leka utan minsta skråma medan Jonas vred knä och fot när han gungade lite för våldsamt...
Jonas ramlade och fastnade med foten i en gunghäst.
- aaaaaajjjj, aaaaajjjj som faaaaan, få ner mig härifrån, skrek han.
Jag for upp från min plats på parkbänken och drog loss honom.
Lousie beskådade detta spektakel med stora ögon och utbrast:
- Vuxna ska inte leka på den där. Bara barn får göra det.
Det är ett mycket klokt barn vi har att göra med! Hoppas hon lärde sin pappa något..
Ja, sen gick vi (Jonas haltade) hem och bytte om och hann även se lite pippi långstrump innan vi åkte ut till min mormor och morfar eftersom min mormor fyllt år. Min familj var där samt morbror med familj och vi bjöds på både mat och fika. Louise lekte lyckligt med mina kusiner och blev helt till sig när mormor satte på gamla inspelade band på när jag, mina syskon och kusiner var små. Tillslut samlades hela släktskaran och en massa minnen dök upp och bjöd på skrattattacker om vartannat. Jonas blev insatt i vår släkt på riktigt kan man säga. Vid halv 11 åkte vi hem och lilltjejen somnade snabbt i bilen. Jag och Jonas fick en pratstund om både dittan och dattan.
Hela kvällen var supermysig och jättetrevlig, och det funkade toppen med Louise så jag är inte annat än överlycklig ikväll. Att jag dessutom har världens bästa kille vid min sida gör ju inte saken sämre direkt. Det är sjukt att man kan älska någon så mycket.

I morgon är det dop som gäller. Mitt tredje kusinbarn Melvin ska döpas. På kvällen ska jag bowla och äta pizza med Wenke och några bruuudar för att fira Wenkes födelsedag som är på söndag. Grattis i förskott!

Naj, nu ska jag mysa ihop mig med älsklingen och se klart 'The shinning'. Snart har ännu en klassiker avverkats..

Trevlig helg!


Bildbevis


sekunden senare ligger han i sanden med högra foten fortfarande fastklämd i fotstödet. Louise tittar på från sin häst i bakgrunden.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nybliven 21-åring talar ut

2010-09-15 @ 22:20:58

-Ikväll har jag varit på kör.

-Idag har jag köpt nya joggingskor. Jag utnyttjade presentkorten jag fick i födelsedagspresent och kom hem med supersköna dojjor! Utbudet på träningskläder var värdelöst så det får vänta tills jag kommer iväg till stora sportbutiken.

-Hittills har vi slutat tidigt varenda dag på jobbet. Skönt att få komma därifrån tidigare men det är ju inte så att pengarna rullar in direkt...

-Igårkväll hade jag Elin och Annika på besök. Vi såg True blood och myste. Snart åker dom på en tre månaders resa till Australien-Nya zeeland-Thailand och jag kan inte följa med. F**n va jag kommer sakna mina tjejer. I morgon kommer dom och ser ännu mer True blood, då ska jag mata dom med smaklösa bullar (blev lite misslyckade, har tyvörr inget annat) och kränkus kalkstensdrömmar som råkar vara världens godaste the enligt min mening. Sen ska vi ha det jättemysigt och jag ska låtsas att jag inte är det minsta avis på mina vänner som får lämna regn och rusk bakom sig i några månader.

- I söndags var jag hos Elin tillsammans med Annika och firade Elins 21-årsdag. Vi fyller med två dagars mellanrum, det är lite coolt. Hon bjöd på läskigt god qournpaj och tårta. Och så bakade vi cookies som vi föråt oss på. Ännu en supermysig kväll med mina tjejer. Herregud va jag kommer sakna dom.

- I lördags hade vi födelsedags firande här. Lägenheten klarade belastningen med alla släktingar. Det var jättetrevligt och jag fick många fina presenter. gjutjärnsgryta, gjutjärnsstekpanna, badlakan, handdukar, presentkort på intersport, träningskläder som jag ska byta för dom var för små och massvis av blommor fick jag.

- På lördagskvällen lagade Jonas mat till oss två medan jag fick ta ett långt och avkopplande bad. Han är så fin min älskling! Sen åt vi, såg film och myste. Jag älskar honom skitmycket!

Nu ska jag lägga mig i sängen och se 'Dexter'. Det är en mysko men ganska bra serie. Sen ska jag somna i min älsklings stora varma trygga famn och inte vakna förrän klockan ringer halv 6 imorrn. Två jobbigt tidiga morgnar kvar innan det blir helg och sovmorgon!

Godnatt

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

21 år senare....

2010-09-10 @ 23:51:10

Jag är nog fan vuxen på riktigt nu. Inte bara det att jag har fast jobb, rösträtt, eget hushåll, sambo, bonus-barn, körkort + egen bil och lyssnar på radio gotland (dock bara idag! min pappa var med i maries café. faktiskt). Idag märkte jag nästa ålderstecken.
Jag fyller år idag. 21 år.
När jag var liten var det Bästa Dagen På Hela Året. Sen blev jag lite äldre och tyckte fortfarande att födelsedagen var en dag att se fram emot, dock inte lika lyriskt som tidigare. Förra året räknade jag ner flera dagar innan, då fyllde jag ju 20 vilket i och för sig är lite speciellt...
men NU. I År. verkar det ha raserat totalt.
I morse när jag vaknade var det - hmm.. jag fyller år idag va? ja just det, det gör jag. blä snart måste jag gå upp. En ny arbetsdag.
Inget - Jippie idag är det MIN dag.
Och inte har jag riktigt känt den där förväntan inför födelsedagen som man haft flera dagar i för väg dom andra åren. Alla känslor verkar vara urkopplade från min kropp.
Jag blir äldre. Vi blir alla äldre.

Naj men usch vad jag låter deprimerad. Jag är inte deprimerad. Faktiskt har jag haft en riktigt bra födelsedag. Arbetsdagen gick hyffsat fort och lätt, till på köpet var jag ganska glad. Inte vanligt kan jag säga.
Sen var jag och älsklingen in förbi mamma på hennes jobb och åt gratis reklamgodis och fick födelsedagsblomma! Sen åkte jag och Han jag bor med vidare till öster och shoppade till födelsedagstårtan jag ska bjuda på imorrn.
Vidare hem efter mathämtning på Max. Åt, och myste lite. Fick present, ett presentkort på intersport som jag önskat mig! Sen bakade jag bottnarna till tårtan medan Jonas diskade. Vi hamnade i djupa diskussioner om både det ena och det andra. Jag gillar det. Jag kan verkligen prata om allt med min älskling! vilken skön och lättad känsla det är <3

Ja så det har varit min födelsedag det.
Och TACK SÅ MYCKET FÖR ALLA GRATULATIONER! Ni är så fina :)

I morgon blir det firande med släkt här hemma i lägenheten. Vårt hems ytor ska utsättas för ett belastningsprov. Får vi in 19 pers i vår lilla trea? Det går nog bra tror jag.

Godnatt!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()