Isabelle

Ett snorigt inlägg

2011-03-27 @ 22:52:00

Det är så sjukt tråkigt att va sjuk. Jag som ville göra så mycket den här helgen! Jag har sett mer än halva greys anatomy säsong 6 den här helgen och lämnat ett stort liggmärke i soffan efter min trötta kropp. Idag åkte jag med Jonas för lite ärenden på stan. En runda på clas ohlson, bra halstabletter på apoteket och lite tyckasyndomsigsjälv-mat på coop, sen var jag helt slutkörd. Mina öron värker och huvudet spänner. Snoret trycker på i hela huvudet så mina öron värker och hjärnan får snart inte plats för allt snor i min skalle. Halsen värker också, inte så mycket att jag inte klarar av att äta men det känns inte skönt att svälja. Min älskling har varit världens bästa man idag. Lagat mat medan jag fått ligga nerbäddad i soffan framför greys, och pysslat om mig hela dagen. Han är fin han min älskling. Han är alltid fin. och bäst. och snyggast. och smartast och vackrast och typ allt. I löööv him.  

Vi fick hem en ny taklampa till vardagsrummet idag iallafall och den gamla lampan ska ersätta den som sitter i köket just nu. Lampköp får mig i renoveringstankar. Jag vill få fint i vårt hem nu. Första juni har vi bott här ett år redan och det är faktiskt hög tid att sätta sin personliga prägel på detta. När jag blir frisk ska jag bannimej ta tag i det här. Så här kan vi inte ha det!

Jag ska nog sova nu. Idag gick vi inte upp förrän halv 2. Eller halv 3 får man väl säga då. Det är ju ändå sommartid vi går efter nu... Det är en sån grej man kan lyxa till sig med under barnfria helger.

Nu ska jag lyxa till det med en god natts sömn. Kanske gör det mig frisk snabbare. Så jag kan sluta hänga ut mig i bloggen som en ynkling utan förmåga att klara en liten förkylning. Men det är faktiskt jättesynd om mig.   

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag har inte dött. Än.

2011-03-27 @ 00:58:50

Jag börjar se mönstret i min blogginspiration. Den kommer när jag blir sjuk.
Nu har jag blivit dunderförkyld med snor som fyller upp hela mitt huvud och så ont i halsen att jag knappt kan svälja de slem(snor)klumpar som fastnar i halsen när man blir sjuk.

Det är bajstråkigt att va sjuk. Speciellt när det är helg och fint vårväder ute som man bara vill gosa runt sig i. Jag och Jonas var på en kort loppis-runda idag iaf. Det var mysigt. Sen blev jag jättetrött och ville åka hem. Först körde vi ut Jonas avställda bil till hans plastpappa.
Hela eftermiddagen har jag sen legat i soffan och sett grey's anatomy avsnitt. I lööööv Grey's. Sen kom Jonas och Conny hem från deras fisketur och hade med sig hamburgare. Fjärde gången den här veckan som jag och jonas äter snabbmat. Det har aldrig hänt förr. Jag känner mig jätteäcklig men samtidigt lite mer utvilad än vad jag varit om jag tvingats ställa mig och laga mat efter en lång arbetsdag. Vissa perioder orkar man inte va nån duktig hälsomänniska som lagar nyttig och varierad mat, tränar och jobbar utan att bli det minsta trött, och samtidigt har ett skinande rent hem. Detta är mitt sätt att GO WILD AND CRAZY. Mina vänner reser runt i världen eller lever studentliv med galna nationsfester. Jag äter snabbmat mer än man borde och skiter i att städa. Vi har alla våra egna metoder. 
Vi är duktiga när Lollo är här istället. Hon får lagad mat varenda kväll hos oss. Faktiskt.  

Jonas har släppt datorspel helt och gått tillbaka till det enorma fiskeintresse han hade för några år sedan. Tyvärr har fiskelyckan inte varit den bästa än, men det har gett oss en hel del strandpromenader på kvällarna efter jobbet i hopp om årets första öring. Vi får väl se om det nappar bättre om nån månad kanske... Jag ska ge fisket ett försök också. Det är inte helt omöjligt att jag kommer tycka det är underhållande. Ett tag iaf.

För en vecka sen var jag och Wenke i uppsala och hälsade på Elin. Min söta bästa Elin. Och tillsammans med Wenke blir vi oslagbara! Supermysig helg med en massa prat och skratt och minnen och planer inför sommaren. Shopping i massor, fika i mängder och SOVMORGON! Sovmorgon är fantastiskt skönt. Elin bor så perfekt och har så fina korridorskompisar och det var så kul att få se! Annika träffade vi också. Ännu en av mina vänner som lämnat mig. Snyft*. Hoppas det blir sommar snart så vi kan samlas allihopa på ön igen. 
 
Emil Jenssen har varit här också. Åh, han är så bra! Så oerhört humoristiska texter men samtidigt allvarliga på det mest fyndiga och eftertänksamma sätt. Jag drog med mig Jonas som inte varit så insatt i fenomenet Emil tidigare men efter föreställningen i tisdags är även han med på tåget.
- välkommen till sekten, som Emil sa till Jonas när vi kramade om honom och fick autograf efter föreställningen.

I morgon fyller Lollo år. Nästa vecka har vi henne hos oss så till kommande helg blir det 5-års kalas här.

Vi har gjort allt möjligt på senaste tiden. Min morfar har fyllt 70 år. Jag, mina syskon och kusinerna satt hela kvällen och såg filmer som mormor spelade in på oss när vi var små. Så roligt! Nån gång ska jag också skaffa en videokamera och sen ska ALLT dokumenteras. Skitkul att se sen när man blir lite äldre. 

På jobbet har jag fullt upp nu också. Det kan förklara min nerdragna tid framför datorn här hemma. Min närmaste kollega har rest utomlands i två veckor så jah har fått jobba extra hårt nu och gjort saker på egen hand som jag aldrig gjort förut. Geni-knölarna har gnuggats ett flertal gånger. Det är så mycket att tänka på!! men det går ganska bra. Hoppas dom låter mig va kvar efter min vikarie-period. Jag gillar det här jobbet. Det är varierat, stimulerande och riktigt roligt!

Sist men inte minst måste jag berätta att jag, Jonas och Lollo har blivit bjudna på resa till turkiet den 1:a maj. Jonas syster firar en väldigt lyckad lägenhetsförsäljning med att bjuda med oss en vecka till Side i turkiet tillsammans med hennes familj. Så oerhört gulligt och roligt att hon vill bjuda med oss. Det ska bli jätteroligt och spännande. Första gången somm Lollo åker utomlands och första gången för mig och Jonas tillsammans utomlands. Det kan sluta hur som helst och förhoppningsvis blir det jättebra och vi får en helt fantastisk vecka! Åh vad jag längtar. 

Nej, om man kanske skulle ta och försöka sova. Om en timme är klockan 03.00 fast klockan just nu bara är 01.00. Jag gillar inte när vi byter till sommartid. Sno en timme så där bara! 

Godnatt      

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Vem bryr sig om semlor när det är internationella kvinnodagen!?

2011-03-08 @ 12:31:53

GRATTIS TILL ER ALLA KVINNOR!!
Idag är det internationella kvinnodagen.

Fettisdag är det också, men kvinnor är viktigare än feta bullar.
Dessutom ligger jag hemma och är nån form av magsjuk. Ingen spya men aptiten är bortblåst och jag känner mig ständigt illamående och hängig. Min mage och jag är inte riktigt sams.

I söndags var jag, Jonas och Lollo på familjegympan på friskis. Lollo var superblyg och envisades med att stå bakom oss mestadels av tiden. Flyttade vi på oss skrek hon i högan sky. Men hon slappnade av mot slutet och ville gå nästa söndag också. Vi har gått alla tre och sjungit på den här sen dess.

1, 2, 3, 4, jag är en partymyra!! 

Varmt rekommenderad den där familjegympan. En halvtimmes dans och rörelse till roliga barnlåtar med både barnen och föräldrar och sen ca 20-30 minuters avslappning och sagostund då barnen får äta frukt dom tagit med sig och lyssna på en saga. Lollo tyckte jättemycket om det.

Nu ska jag vila vidare. Vila är bästa medicinen mot magen. Då märker man inte av den nämligen.

GRATTIS!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()