Isabelle

En 5+ helg

2012-02-05 @ 21:15:43

Oj, oj, oj vilken fin helg det har varit. I fredags soffmys med Mysteriet på Greveholm. Igår pulkaåkning och melodifestival. Men idag har vi verkligen gått i harmoni och lycka här i familjen. Vi blev väckta av Lollo och myste alla tre i sängen läääänge. Det brukar inte fungera så bra annars för Lollo tröttnar så fort. Men inte idag. Sen var det lite sura miner ett tag från lillskruttan efter en ägginicident vid frukost men när det var löst och glömt klädde vi oss varmt och körde för att hämta Bosse. Han blev överlycklig och vi med. Vi åkte till havet och gick en långpromenad.

Vädret var fantastiskt. Naturen var så vacker i sin vinterskrud så man blev kär på nytt i sin lilla ö. Barnet var glad som fick åka pulka och leka med vovve. Hunden var glad för han fick springa fritt, äta snö, kissa på buskar och leka med barn. Vi vuxna var glada för att vi var på en uppfriskande promenad med varann och med ett glatt barn och en lyrisk hund, på en vacker plats i strålande väder.
Det var en sån där harmonisk stund när man är så tillfreds med sin tillvaro och bara tycker allt är så fantastiskt fint.

Sen åkte vi hem och när vi kom hem till Bosse ville han inte gå tillbaka till sin hundgård så han smet ett tag innan han kände sig färdig och kom lommande tillbaka.
Envis men ack så charmig vovve.

Ja, fint väder och lycklig familj gör det här till en av de bästa helgerna på länge.




Min lilla familj och den charmigaste rottweiler jag någonsin träffat.


Kallt som attan men ack så vackert.




Något lycklig Bosse.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Moa

Gotland är väl för vackert! :) Kul med en + helg:D

2012-02-06 @ 23:18:24
URL: http://memoarmoa.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback