Isabelle

Fem år!!

2015-02-27 @ 23:06:52

Förra helgen var årets hittills bästa.

Elin var hemma på ön så på fredagkvällen hängde vi här hemma och åt wrapsemla och babblade. På söndagen gick vi och såg bio tillsammans, "the theory of everything". Det var en fin film som handlade om Stephen Hawkings liv. 
Sen blev det sorgligt att säga hej då till Elin, det blev en alldeles för kort tid men vi hade trevligt iallafall.

Lördagen ägnade jag och Jonas varandra uppmärksamhet precis hela dagen. Det var nämligen på dagen FEM ÅR sedan vi blev tillsammans!

Vi började med att ta en ordentlig sovmorgon. När vi var riktigt utvilade blev det finbrunch i form av äggröra med champinjoner och bacon.

Sen åkte vi och handlade fika och åkte norrut. Det regnade och var kanske inte ultimat utflyktsväder..

Vi styrde kosan mot en fin lugn vik som var väldigt ödslig och ensam denna dag.

Vi gick en kort promenad längs stranden och tog 5-års selfies.



Det dimmiga, grådassiga vädret gav ändå naturen helt fantastiska färger denna dag! 



Vädret jagade ändå in oss i bilen tillslut och vi tog vår födelsedagsfika där istället med havet brusande utanför.

Sen vände vi tillbaka mot staden och hemmet. Hann med ett avsnitt Glee innan det var dags att åka till Joda där vi bokat bord för kvällen. Åt och drack gott!


 
Sen åkte vi hem igen och kröp upp i soffan. Där avslutade vi kvällen med ännu fler avsnitt av vår serie Glee tillsammans med en flaska vin och choklad. 

Det blev en alldeles perfekt dag! Vi ägnade oss bara åt saker vi gillar. Sova, äta, åka på road trips och se serier. Det enda som egentligen saknades var några loppisar och lite fint väder, men man kan ju inte få allt.
Vi var helnöjda och nu ser jag framemot 10års jubileet! Åh vad jag älskar min Jonas ❤️

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vår i sinnet, vinter i verkligheten

2015-02-04 @ 23:10:21

Kör-kväll och lika svårt som vanligt att komma till ro. Och då var övningen ändå 45min kortare idag men det hjälps inte. 


Två dagar har jag haft vårkänslor vilket är lite märkligt eftersom det ligger snö på marken och våren förmodligen är ganska långt borta så här i början på februari. Men solen har strålat så fint dessa två dagar och snön gör att det blir lite ljusare om mognarna och kvällarna. Idag var dessutom telefonerna tysta på jobbet vilket känns mer vår och lågsäsong än vinter och högsäsong. Skönt var det iallafall!

Godnatt 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ny månad

2015-02-01 @ 09:24:52

Redan en månad av det nya året har passerat. Helt galet, jag hinner ju inte med!!


Ligger kvar i sängen och lyssnar på Lollo och hennes kompis så leker så glatt på hennes rum. Nu för tiden är det mest datorn som är intressant så leksakerna står i glömska därför är det nu så härligt att höra att det leks där inne. Men snart är det nog slut på friden. Typ nu, det är tydligen frukosttajm.

Kör bakhelg, igår blev det bröd idag blir det bullar att göra semlor av. Gött! 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()